Bodin

Setup Menus in Admin Panel

Η Ομάδα Μας


 

Οι Δασκάλες μας έχουν επιλεγεί με πολύ αυστηρά κριτήρια, γνωρίζουν όλα τα παιδιά του Νηπιακού Κέντρου και παρόλο που υπάρχει δομημένο πρόγραμμα ανά ηλικιακή ζώνη, τα παιδιά αισθάνονται οικείους όλους τους χώρους, καi γνωρίζουν ότι είναι ελεύθερα να επισκεφθούν οποιαδήποτε άλλη τάξη, είτε για να συναντήσουν μια “προηγούμενη” Δασκάλα τους, είτε για να παίξουν με κάποιο φίλο ή φίλη. Δύο φορές κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, επισκέπτεται το Νηπιακό Κέντρο μας, Λογοπαιδικός, η οποία συνομιλώντας με τα παιδιά, μας ενημερώνει για αυτά που χρειάζονται ειδικές ασκήσεις, ώστε να βελτιώσουν την άρθρωση ή τη δομή του λόγου τους.

 

Είναι βασική μας αρχή να επενδύουμε στις σχέσεις με τις Δασκάλες μας, πολλές από τις οποίες εργάζονται στο Νηπιακό Κέντρο πολλά-πολλά χρόνια, διαδικασία η οποία εξασφαλίζει άριστη μεταξύ τους συνεργασία, υλοποίηση προγραμμάτων με κοινό πνεύμα και τέλος αποτελεσματική αντιμετώπιση των καθημερινών ζητημάτων.

 

Τέλος, Παιδίατρος επισκέπτεται προγραμματισμένα ή και έκτακτα εφόσον χρειασθεί το Νηπιακό Κέντρο, εξετάζει τα παιδιά και μας ενημερώνει αναλυτικά για την υγεία τους.

 

Κάθε ενάμιση περίπου μήνα, προγραμματίζεται συγκέντρωση γονέων, στην οποία πραγματοποιείται ενημέρωση από τις Δασκάλες για την πρόοδο των παιδιών και παρουσιάζονται πλήθος χειροτεχνιών και άλλων δραστηριοτήτων.

 

Δύο φορές κατά την διάρκεια της σχολικής χρονιάς, οι γονείς παραλαμβάνουν δελτίο αναλυτικών πληρο- φοριών, με συγκεκριμένους άξονες αναφοράς (πρόοδος, απόδοση σε ασκήσεις λεπτής κινητικότητας, κοινωνική συμπεριφορά, ομιλία-λεξιλόγιο, ιδιαίτερες δεξιότητες, κα.).

 

 

Οι δασκάλες μας


 

 

 

Αδαμαντία Κομνηνού


Αυτό που με κάνει χαρούμενη είναι να συζητώ με παιδιά - όσο το δυνατόν πιο μικρά! - Και να εξακολουθώ να εκπλήσσομαι καθημερινά από τις απαντήσεις τους!

 

 

Πέγκυ Κορίζη


Αυτό που με κάνει χαρούμενη είναι να κοιτάζω τα μάτια των παιδιών όταν τους διαβάζω παραμύθι. Ίσως είναι ένα από τα ωραιότερα συναισθήματα που νιώθω μέσα στη μέρα μου.

 

 

Ματίνα Αντωνακοπούλου


Αυτό που με κάνει χαρούμενη είναι η αγάπη! Αν μπορούσα να αλλάξω τον κόσμο θα προσπαθούσα να κάνω περισσότερα παιδιά να γελούν!

 

 

Ειρήνη Σκόρδου


Αν μπορούσα να αλλάξω τον κόσμο θα αφαιρούσα τις αρνητικές σκέψεις από τους ανθρώπους , και θα πρόσθετα χαμόγελα!

 

 

Becky McCormick


Αυτό που με κάνει χαρούμενη είναι να περνάω χρόνο με ανθρώπους που αγαπάω! Αν μπορούσα να αλλάξω τον κόσμο θα έκανα τους ανθρώπους πιο ανοιχτόμυαλους!

 

 

Chris Bouras


Αυτό που με κάνει χαρούμενη, είναι να έχω γύρω μου υπέροχους και λαμπερούς ανθρώπους. Αν μπορούσα να αλλάξω τον κόσμο θα του έβαζα περισσότερο χρώμα!

 

 

Σοφία Νούλη


Αυτό που με κάνει χαρούμενη είναι τα αληθινά χαμόγελα! Αν μπορούσα να αλλάξω τον κόσμο θα φρόντιζα να μάθουν όλοι να αγαπούν!

 

 

Ρένα Φραγκή


Αν μπορούσα να αλλάξω τον κόσμο θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα, πράσινα τα δάση, μπλε τον ωκεανό, και θα ζωγράφιζα μία μεγάλη καρδιά στις ζωές των ανθρώπων!

 

 

Μαρία Ξηρουχάκη


Αυτό που με κάνει χαρούμενη είναι να είμαι με ανθρώπους που αγαπάω! Αν μπορούσα να αλλάξω τον κόσμο θα ήθελα να μην υπάρχει μίσος και αδικία!

 

 

Tina Dermentzis


Αυτό που με κάνει χαρούμενη είναι η θάλασσα! Αν μπορούσα να αλλάξω τον κόσμο θα τον έκανα πιο child-friendly!

 

 

Εβίτα Μπέριου


Αυτό που με κάνει χαρούμενη είναι μία ζεστή αγκαλιά! Αν μπορούσα να αλλάξω τον κόσμο θα πραγματοποιούσα κάθε μεγάλο όνειρο, του κάθε μικρού παιδιού!

 

 

Camille Bigot


Αυτό που με κάνει χαρούμενη είναι να ταξιδεύω και να ανακαλύπτω καινούργιους ορίζοντες! Αν μπορούσα να αλλάξω τον κόσμο θα ήθελα να κάνω τους μεγάλους να θυμηθούν πως ήταν κάποτε παιδιά!

 

 

Μαρίνα Μπρούσκου


Αν μπορούσα να αλλάξω τον κόσμο θα σταματούσα όλους τους πολέμους, θα διατηρούσα το περιβάλλον μας καθαρό, και θα έκανα όλους τους ανθρώπους να γελούν και να είναι χαρούμενοι!

 

 

Ρούλα Κοντογιάννη


Αυτό που με κάνει χαρούμενη είναι η οικογένειά μου, τα παιδιά μου, η δουλειά μου, οι φίλοι μου, μία βόλτα στη θάλασσα και οι θετικοί άνθρωποι!

 

 

Τζίνα Δημητροπούλου


Αν μπορούσα να αλλάξω τον κόσμο θα ήθελα όλα τα παιδιά του κόσμου να περνούν την παιδική τους ηλικία σαν παιδιά.

 

Οι οδηγοί μας


 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για περισσοτερες πληροφοριες σχετικα με τις δραστηριοτητες, παρακαλω επικοινωνήστε μαζί μας.

Επικοινωνία

Νηπιακό κέντρο Μπωντέν

Χαριλάου Τρικούπη 66,
145 63, Κεφαλάρι, Ελλάδα

Τηλέφωνο & Φάξ: 210 62 33 444

Δευ – Παρ 9:00 – 15:00

top
© 2018 Bodin Nηπιακό Κέντρο